Βαθμολογία

«Μεγάλη τιμή η ανάληψη της προεδρίας της Νίκης Βόλου»

Με τον Βασίλη Λάμπρου πορεύεται πλέον η Νίκη Βόλου στην προεδρία και ο νέος επικεφαλής της «κυανόλευκης» διοίκησης εξέφρασε τη χαρά του για την τιμή που του έγινε. Παράλληλα, με δήλωσή του την Πέμπτη (15/10) στην επίσημη ιστοσελίδα των Βολιωτών, ο Β. Λάμπρου κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά: «Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου μας. Είναι ιστορική η συγκυρία, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης αναγεννάται από τις στάχτες της, χάρη στις άοκνες προσπάθειες όλων ημών, οι οποίοι χωρίς να υπολογίζουμε χρήμα και κόπο βάλαμε τα θεμέλια για τη δημιουργία της νέας μεγάλης Νίκης. Από αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Η Ιδέα Νίκη Βόλου εδώ και 91 χρόνια υπάρχει χάρη στην αγάπη του κόσμου της. Γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, καθώς είμαστε το πρώτο ερασιτεχνικό σωματείο από άποψη ερασιτεχνών αθλητών και με πολλές επιτυχίες πανελληνίως σε αρκετά αθλήματα. Όλοι μαζί, ενωμένοι για το κοινό καλό που δεν είναι άλλο από την συνεχή παρουσία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, την ανάδειξη νέων αθλητών και τις επιτυχίες».