Βαθμολογία

«Να ξαναφέρω την Επισκοπή σε επίπεδο πρωταθλητισμού»

Με τον Τάκη Γκώνια στον πάγκο θα βαδίσει οριστικά η Επισκοπή από εδώ και στο εξής, καθώς ανακοινώθηκε την Πέμπτη (15/10) η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 44χρονος τεχνικός ήταν ευθύς εξαρχής ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Τζιανλούκα Κολονέλο και τελικά το ντιλ επισημοποιήθηκε, με τον Γκώνια, μάλιστα, να κάνει και την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Τάκη Γκώνια. Ο 44χρονος τεχνικός, είχε συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου μας με τη διοίκηση και προσωπικά με τον πρόεδρό μας κ. Μιχάλη Νικολιδάκη όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα, να αναλυθεί το πλάνο (αγωνιστικό και η φιλοσοφία) και να πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Ο ΑΟ Επισκοπής, τον καλωσορίζει στο Ρέθυμνο και στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και φυσικά πολλές επιτυχίες…».

Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι θέλει να επαναφέρει την Επισκοπή σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Αναλυτικα, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Καθώς αναλαμβάνω τη θέση του προπονητή, έχω τρεις πρωταρχικούς στόχους. Ο πρώτος είναι να δημιουργήσω στέρεα θεμέλια βασιζόμενα σε εξαιρετικά υψηλό εργασιακό ήθος. Ο δεύτερος είναι να προσφέρω στους φιλάθλους θέαμα ώστε να φεύγουν από τα γήπεδα του «Βαρδινογιάννης» με την αίσθηση ότι ο χρόνος που αφιερώσανε, άξιζε τον κόπο. Και τρίτος, να ξαναφέρω την ομάδα σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Η επίτευξη αυτών των στόχων θα είναι δύσκολο εγχείρημα για όλους μας, για μένα, για τους παίκτες, για το σύλλογο για τον καθένα. Σ’ αυτό όλο το εγχείρημα θα έχω δίπλα μου τον συνεργάτη μου κ. Σπύρο Μαυραγάννη και τον κ. Γιώργο Μπερνάνου. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».