Βαθμολογία

Διπλό «χτύπημα» για Παναργειακό

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε την Πέμπτη (15/10) ο Παναργειακός, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση των Γιώργου Κόλλια και Γιάννη Μαρίνου.

Ο πρώτος είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ έχει περάσει συν τοις άλλοις και από τις μικρές ομάδες του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του, ο 23χρονος Μαρίνου είναι επιθετικός και η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν ο Εθνικός Σερρών.

Η ανακοίνωση για τον Κόλλια: «Ο Α.Π.Ο.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Κόλλια. Είναι γεννημένος 4/12/1993, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και έχει ύψος 1,85. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους “μικρούς” του Παναθηναϊκού, τον Παναργειακό, την Κηφισιά, στον ΠΑΟ Κρουσώνα και στα Χανιά».

Και η ανακοίνωση για τον Μαρίνου: «Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Μαρίνου. Είναι γεννημένος 6/02/1992, αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Απόλλων Σμύρνης, στην Ελευσίνα, στον Αστέρα Μαγούλας και στον Εθνικό Γαζώρου».