Βαθμολογία

Γεμίζει το κέντρο και με την Ζαχαράτου!

Ακόμη μία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, αυτήν της Μαρίας Ζαχαράτου από ομάδα της Πάτρας και τον Ατρόμητο Ζαρουχλέϊκων!

Την Ζαχαράτου με καταγωγή από τα Φάρσαλα λοιπόν ενέταξαν στο δυναμικό τους οι «βυσσινί» ένα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή Αχιλλέα Μαστοροδήμο, όπου πέρυσι βγήκε πρώτη σκόρερ στον 5ο όμιλο της Γ΄εθνικής.

Μία ουσιαστική μεταγραφή για την ΑΕΛ που αναμένεται να βοηθήσει, ενώ όσον αφορά τα αγωνιστικά, την Κυριακή που μας πέρασε το συγκρότημα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου επικράτησε της Χαλκίδας στο 4ο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ με σκορ 2 - 0 κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία ενόψει και της συνέχειας, όπου η ΑΕΛ θα δώσει το τελευταίο φιλικό αγώνα στην Βέροια με αντίπαλο τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα, αυτήν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 15:00.

Αναμένει ομίλους και κλήρωση

Την οριστικοποίηση του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος περιμένει η ΑΕΛ για να μάθει τους αντιπάλους της στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει και η κλήρωση του πρωταθλήματος εκεί όπου η ΑΕΛ θα μάθει πότε θα γίνει η πρεμιέρα και με ποιον αντίπαλο.