Βαθμολογία

Τέλος ο Κολονέλο, φαβορί ο Γκώνιας

Δύο ήττες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός της Επισκοπής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και τα αποτελέσματα αυτά μόνο ως ικανοποιητικά δεν κρίθηκαν από τη διοίκηση.

Η ομάδα του Ρεθύμνου έκρινε πως ένα ηλεκτροσόκ είναι απαραίτητο και όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, το… μάρμαρο πληρώνει ο προπονητής.

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο, λοιπόν, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Επισκοπής, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει επαφές για την άμεση αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση είναι ο Τάκης Γκώνιας, ο οποίος αναμένεται μέσα στην Πέμπτη (15/10) να έχει το καθοριστικό ραντεβού με τους επιτελείς του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την αποχώρηση του προπονητή, Τζιανλούκα Κολονέλο. Ο Ιταλός τεχνικός δεν μπόρεσε να δώσει αυτά που ο ίδιος και η ομάδα ήθελαν με αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας με το σύλλογό μας.

Μαζί με τον κ. Κολονέλο, παρελθόν για την ομάδα μας αποτελεί και ο ομοεθνής του, Βιτσέντζο Γκίσσι. Η ομάδα μας τους ευχαριστεί και τους εύχεται, ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους».