Βαθμολογία

Σκέντζος: «Έγινε εύκολο με το γρήγορο γκολ»

Το πιο εύκολο φετινό του τρίποντο πανηγύρισε ο Άρης, που επικράτησε άνετα με 3-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων δίνοντας συνέχεια στο νικηφόρο του σερί.

Ο Ανδρέας Σκέντζος στάθηκε ιδιαίτερα στο γρήγορο γκολ, που επέτρεψε στους «κίτρινους» να ελέγχουν το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στον παράγοντα κούραση εξηγώντας το γιατί έπεσε ο ρυθμός.

Ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου παράλληλα τόνισε πως η κατάσταση του Ανδρέα Τάτου, που αποχώρησε τραυματίας, θα εκτιμηθεί την Πέμπτη (15/10) και σχολίασε τέλος το ντεμπούτο του Λεωνίδα Κυβελίδη.

«Ξεκινήσαμε καλά το ματς. Πετύχαμε στα πρώτα λεπτά ένα γκολ και μετά ήταν ακόμα πιο εύκολο. Βγήκε η κούραση στη συνέχεια και λογικό να έρθουν και οι τραυματισμοί. Θα κοιτάξουμε πλέον το επόμενο ματς», είπε αρχικά.

Για τον τραυματισμό του Τάτου δήλωσε: «Θα δούμε αύριο. Έχουμε κάποια προβλήματα είναι γεγονός αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε».

Όσο για την επιλογή να ξεκινήσει ο Τάτος λίγο πιο πίσω από τη συνηθισμένη θέση, αλλά και την επιλογή να παίξει στο δεύτερο μέρος ο Κυβελίδης είπε: «Απλώς ο Τάτος ξεκίνησε με μικροπροβληματάκι στο δικέφαλο γι’ αυτό και έπαιξε πιο πίσω. Ήταν ένα καλό σκορ για να μπει ο Κυβελίδης και να πάρει χρόνο συμμετοχής».