Βαθμολογία

Τελική δοκιμή για ΑΕΛ και Μικτή Νέων

Το τελικό τεστ, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, πραγματοποίησαν, τόσο η ΑΕΛ Νέων, όσο και η Μικτή Νέων του Νομού μας, σε φιλικό παιχνίδι που είχαν μεταξύ τους, το απόγευμα της Τετάρτης και το οποίο έληξε με σκορ 5-1, υπέρ της ομάδας του Κώστα Κολομητρούση.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι τεχνικοί των δύο ομάδων –Κώστας Κολομητρούσης για την ΑΕΛ και Γιώργος Καμάκας για την Μικτή– είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από τις ομάδες τους και να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία οι ποδοσφαιριστές τους, χρειάζονται δουλειά και βελτίωση.

Στα αγωνιστικά τώρα, το παιχνίδι, ήταν χωρισμένο σε 3 ημίχρονα, ένα των 45 λεπτών και ακόμη 2 των 25 λεπτών το καθένα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο προπονητές, έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστούν όλα τα παιδιά τα οποία βρίσκονταν στην αποστολή της κάθε ομάδας.

Η ομάδα της ΑΕΛ, κατάφερε να πετύχει 5 τέρματα αρχικά, με τους Μπαρούτα, Κονόμη, Καραλούλη, Λούσα και Τσεκούρα, ενώ η Μικτή Νέων το μόνο που κατάφερε να κάνει, ήταν να μειώσει σε 5-1 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Χαλάτσης.

ΑΕΛ Νέων (Κώστας Κολομητρούσης-Γιώργος Δοδοντσάκης): Αναστασίου, Σπύρου, Μαστακούλης, Νικολακούλης, Μάρκου, Μακροβασίλης, Τσεκούρας, Καραλούλης, Μπαρούτας, Κονόμης, Βαλαώρας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Τσαβδάρης, Ντάλλας, Καραγιώργος, Παπακώστας, Τσιούτσιας, Μπόντε, Βαγενάς, Μπάρδας, Νταναβάρας, Λεσάι, Λούσας, Τσώτσος, Παπαθανασίου, Παπαπολυμέρου.

Μικτής Νέων ΕΠΣΛ (Γιώργος Καμάκας): Παπαδημητρίου, Κυρίτσης Αθ., Κόκοβας, Κυρίτσης Ι., Πλατσάς, Τόπης, Μπατζέλας (25’ Κατσαρός), Κακαράντζας, Ζιάκας, Κακάμης, Ζαχαράκης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Λιάκος, Τσατσάρας, Αλατάς, Μπομπότης, Δάκτυλας, Μαλάκος, Πινακάς, Κουσιάς, Κατσής, Χαλάτσης, Πούλιος.