Βαθμολογία

Ήττα σοκ στο 94’ για τον Τύρναβο (Video)

Ο Τύρναβος κρατούσε για 94’ λεπτά τον βαθμό στις αποσκευές του στο δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, όμως στα τελευταία δευτερόλεπτά δέχθηκε το γκολ και σίγουρα η απογοήτευση είναι μεγάλη. Αισθητά βελτιωμένος ο Τύρναβος σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι, στάθηκε καλά σε όλη τη διάρκεια του ματς, όμως στην τελευταία κυριολεκτικά φάση δέχθηκε το σοκ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το σουτ του Τσιρλίδη στο 2’, το οποίο πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό η εκτέλεση φάουλ του Χούσου από πλάγια θέση έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαγιάννη και στο 6’ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Χούσος έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και η κοντινή κεφαλιά του Καπετάνου πέρασε λίγο άουτ.

Μετά την εκτέλεση της στημένης φάσης από τον Καπετάνο, ο Δημητρίου με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15’ κοντινό σουτ του Λάμπρου κόντραρε στο σώμα του Αϊβάζη και στο 18΄ είχαμε την τέταρτη μεγάλη στιγμή για την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Παπαγιάννης έδιωξε στη γωνία του σε κόρνερ το σουτ του Μπουσινάκη.

Στο 22’ η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τασιούλη για τον Τύρναβο έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από εκείνο το λεπτό και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Τύρναβος ισορρόπησε τον αγώνα.

Στο 30’ ο Παπαχρήστος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αμυντικής γραμμής της ΑΕ Καραϊσκάκης και πάσαρε στον Κόκκορα, ο οποίος περίπου από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη της αναμέτρησης σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 58’ ο Τύρναβος έφτασε και πάλι μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Κόκκορας έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Παπαχρήστος σε κενή εστία με προβολή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Παπαχρήστου και εν συνεχεία άουτ.

Στο 67’ του αγώνα το σουτ του Κόκκορα εξουδετέρωσε ο Καραγκούνης και στη συνέχεια η ΑΕ Καραϊσκάκης πίεσε, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο 71’ με κεφαλιά του Καβαλλάρη να φεύγει.

Στο 94’ ο Γυφτοκώστας έκανε το γέμισμα από τα αριστερά και ο Καβαλλάρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαγιάννη για να «χαρίσει» τη νίκη με 1-0 στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

">http://

ΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκούνης, Παπανίκου, Λάμπρου, Τζημογιάννης, Χούσος, Κόλλινς, Βασίλιεβιτς, Δημητρίου (λ.τρ. 79’ Μάλλιος), Μπουσινάκης (65’ Ευαγγέλου), Καπετάνος (53’ Γυφτοκώστας), Καβαλλάρης.

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Τασιούλης (84’ Μανιώτης), Κρίτσας (75’ Λούγκος), Τσιρλίδης (λ.τ. 8’ Παπαχρήστος), Λίταινας, Κόκκορας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιρώνης, Κακατσίδης, Τσιλίκας.