Βαθμολογία

Μεγάλο διπλό για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Μεγάλη νίκη με ανατροπή σημείωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στη Νεοκαισάρεια κερδίζοντας τον τοπικό Αχιλλέα με σκορ 1-2. Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του Τάσου Μπεριτζά που πήραν ένα μεγάλο τρίποντο μακριά από την έδρα τους.

Στο 26’ ο Οικονόμος είχε δοκάρι με τον Καραγιάννη, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Βούζας δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Οικονόμος συνέχισε να πιέζει και έχασε τρεις ευκαιρίες με τους Βούζα, Αγρόδημο, Τόλιο (32’, 42’, 43’). Στο 45’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κατσιαμήτα.

Στο 67’ έγινε το 1-1 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαλής (το κέρδισε ο Τόλιος). Στο 80’ έγινε η ολική ανατροπή μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Κωστόπουλου.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Τσιτσιλίκας): Τζήμας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλίαδης (46’ Κλιάνης), Τσαγκαράκης (55’ Σκούρτι), Ζαχαράκης (69’ Βραχνός), Ποτουρίδης, Κωτσιαρίδης, Νάκας, Κατσιαμήτας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Πρίφτης (71’ Κωστόπουλος), Μπαλής, Τόλιος, Αγρόδημος, Βούζας (78’ Τσάτσος), Καμπέρης (61’ Σενκάϊ), Καραγκούνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Χανίδης, Παπαναστασίου, Σιανίδης.