Βαθμολογία

Αλεξούλης: «Αδικηθήκαμε στη φάση του πέναλτι…»

Ο τεχνικός του Δωτιέα κ. Γιάννης Αλεξούλης μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου τόνισε: «Δώσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή τη Νίκη Βόλου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, αδικηθήκαμε στη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με τακτική για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, θέλω να δώσω πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου που με κοιτάνε στα μάτια και στο στόμα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γρηγόρη Γουργιώτη καθώς και τον κ. Κώστας Τσανά για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Μπαρλαμπάνο. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τους αγνούς φιλάθλους που μας σέβεται και μας αγαπάει.

Επίσης εμείς θέλουμε να ανταποκριθούμε στον κόσμο μας. Θέλω να συγχαρώ τη Νίκη Βόλου και να της ευχηθώ καλή συνέχεια, έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα για τη συνέχεια και εκτός από το καλό παιχνίδι που πρέπει να παίζουμε θα πρέπει να κερδίσουμε και την διαιτησία, έχοντας σύμμαχό μας τους φιλάθλους μας».

Βάσω Γκατζούλη