Βαθμολογία

Μπορούσε και τη νίκη ο Δωτιέας Αγιάς

Ένα ωραίο παιχνίδι παρουσία περίπου 1000 φιλάθλων (ανάμεσά τους και 100 από το Βόλο) διεξήχθη το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Δωτιέα Αγιάς και τη Νίκη Βόλου (0-0).

Αποστολή στην Αγιά: Βάσω Γκατζούλη

Η αναμέτρηση ήταν δυνατή χωρίς να έχει την μεγάλη φάση, εκείνο που ήταν καθοριστικό για την Αγιά ήταν στο 29’ όταν ο Ναουμίδης που ήταν ο τελευταίος παίκτης της Νίκης Βόλου ανέτρεψε τον Τσατσαλίδη μέσα στην μικρή περιοχή, με τον διαιτητή να αρνείται να δείξει και την κόκκινη κάρτα (ήταν τελευταίος παίκτης) και την άσπρη βούλα.

Στο 5’ ένα φάουλ του Τσιρογιάννη, έβγαλε με υπερένταση σε κόρνερ ο Σταυράκης. Στο 21’ έκανε τη σέντρα ο Παπαδόπουλος, ο Κανελλόπουλος το σουτ που ήταν δυνατό η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Δωτιέα φαινόταν να έχει την μεγαλύτερη κατοχή και να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Έφτασε στο 70’ να έχει την μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπαλογιάννης ξέφυγε από πλάγια δεξιά, ξεπέρασε και τον Σταυράκη αλλά πριν σουτάρει τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.

Η Νίκη Βόλου συνέχισε να πιέζει και στο 76’ βρέθηκε ο Κρεββατάς μόνος προωθημένος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών. Στο 85’ ένα καλό σουτ του Κυπτίου μπλόκαρε ο Παϊτέρης.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης Π., Παππάς (86’ Ιωαννίδης), Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Μπαλογιάννης (78’ Κορλός), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ραμάϊ, Τσιρογιάννης (91’ Σούλι), Καρβούνης.

Νίκη Βόλου (Λεωνίδας Μπίλης): Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Υβανίδης (80’ Κολημήτρας), Ελευθεριάδης, Μέτσε (60’ Μπαλαράμπε), Κανελλόπουλος, Κόλα (46’ Κυπτίου), Κρεββατάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Τίκας, Στεφανής, Παπαλίτσας (Καρδίτσας).