Βαθμολογία

Οι πρώτες εντυπώσεις του Λούκας από τον Κλοπ

Ομαλά έχουν κυλήσει οι πρώτες μέρες της δουλειάς του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, με τον Λούκας Λέιβα να κάνει λόγο για προπονητή που ζητάει πάντοτε το κάτι παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές του, έτσι ακριβώς όπως δίνει τα πάντα κι εκείνος από τον πάγκο, ενώ έχει ήδη φανερώσει και κάποιες πτυχές του χαρακτήρα του...  

«Μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά και καλά. Είναι αισιόδοξος άνθρωπος και προπονητής κι εμείς οφείλουμε να ακούμε πολύ καλά όσα μας λέει και να τα εκτελούμε κατά γράμμα τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όλα κυλούν ομαλά και θέλουμε να συνεχιστεί έτσι» ήταν τα πρώτα λόγια του Βραζιλιάνου χαφ των «κόκκινων», που συνέχισε λέγοντας:

«Είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο ο κ.Κλοπ, θέλει να δίνει τα πάντα για την ομάδα στης οποίας τον πάγκο βρίσκεται και πρέπει κι εμείς οι ποδοσφαιριστές να δίνουμε τα πάντα όπως το κάνει κι εκείνος. Μας λέει συνεχώς να είμαστε ο εαυτός μας και να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι από αυτούς που θέλουν να πλησιάζουν και να έχουν σχέση με τους παίκτες, ενώ είναι πολύ ευθύς στα όσα μπορεί να σου πει».