Βαθμολογία

Παλεύει για τη ζωή του ο Όντομ

Αναίσθητος σε οίκο ανοχής βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/10) ο Λαμάρ Όντομ, ο οποίος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 35χρονος φόργουορντ και δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ εντοπίστηκε από δύο ιερόδουλες του «Love Ranch», οι οποίες και ειδοποίησαν αμέσως τον ιδιοκτήτη, Ντένις Χοφ. Ο τελευταίος μίλησε στο «US Magazine» για την κατάσταση που βρήκε τον Όντομ.

«Η κατάστασή του είναι πάρα πολύ σοβαρή. Ίσως να μην τα καταφέρει», και πρόσθεσε: «Είπε ότι ήθελε να φύγει από τον πολύ κόσμο και να περάσει λίγο χρόνο μόνος του, δίχως να τον πιέζει κανείς. Έπαιρνε ένα φυτικό υποκατάστατο του Viagra και δεν υπήρχαν πουθενά ναρκωτικά».

Αρχικά κλήθηκε ελικόπτερο για να μεταφερθεί, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, πήγε οδικώς στο Λας Βέγκας, όπου έσπευσε αμέσως και η πρώτη σύζυγός του, Κλοέ Καρντάσιαν, με την οποία χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2013, μαζί με τη μητέρα της.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 35χρονος κατανάλωσε πολλά χάπια για καλύτερη στύση κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών, όπου βρισκόταν στον οίκο, ενώ είχε ζητήσει και ένα μπουκάλι κονιάκ. Ωστόσο όταν βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, το μπουκάλι δεν ήταν άδειο. Να σημειωθεί ότι ο Όντομ είχε ιστορικό αλκοολισμού, ενώ στο παρελθόν είχε μπει και σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Όντομ έχει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, το συκώτι του και τους πνεύμονές του, ενώ είναι ακόμα σε κώμα.