Βαθμολογία

Ντεμπούτο με χατ-τρικ και νίκη

Πολύ σημαντικό διπλό πήρε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, μέσα στην έδρα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ, μιας και κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-4, το απόγευμα της Τρίτης στην 6η εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Μάλιστα, τα μέγιστα σε αυτήν την νίκη, συνέβαλε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Πασχάλης Μπακαρτζής, που με τρία προσωπικά του τέρματα, χάρισε την νίκη στους Αγίους Αναργύρους.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Μπακαρτζής, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, κατάφερε να κερδίσει τον Νίκου και να σημειώσει το 0-1 για την ομάδα του Μάκη Αλεξούδη. Στο 39ο λεπτό, ο Αμαρλαριώτης, έβγαλε μια σέντρα από την αριστερή πλευρά, βρήκε τον Μπακαρτζή κι αυτός μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-2 για τους Αγίους Αναργύρους, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Άγιοι Ανάργυροι πέτυχαν και τρίτο τέρμα και πάλι με τον Μπακαρτζή, όταν βρέθηκε τετ-α-τετ, με τον Νίκου, τον οποίο κέρδισε και έκανε το 0-3, ενώ αμέσως μετά βγήκε ως αλλαγή από το γήπεδο. Στην συνέχεια, στο 61’ ο Γάκης έκλεψε την μπάλα από αμυντικούς του Αβέρωφ, βγήκε μόνος του στην επίθεση και σημείωσε το 0-4.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει το Αβέρωφ, ήταν να μειώσει στο 85ο λεπτό, όταν ο Σχοινάς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Νίκος Γκαλίτσιος): Νίκου, Σιαμαντούρας (56’ Γκουτσιούδης), Μούτσιος, Ελευθέρογλου, Ντελόπουλος, Μάρκου, Χατζής Κ. (45’ Κουτσάκης), Κωφός, Τσούτσας (45’ Ζαφειρούλης Κ.), Σχοινάς, Καραλής.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Μητρακούλης, Πλιάγκας, Βιλανάκης Ι., Παναγιώτου, Μούμος, Γάκης (62’ Γαδιτσάκης), Τσιφλίζογλου, Αντωνόπουλος (29’ Ρουμελιώτης), Μπακαρτζής (54’ Βράκας), Αμαρλαριώτης.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Δεληγιάννη Α., Δεληγιάννη Ε.-Μ.