Βαθμολογία

Συνέχισε σταθερά με νίκη η Γιάννουλη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Δήμητρα Γιάννουλης, που κέρδισε με σκορ 1-3 τον Ηρακλή Λάρισας, το απόγευμα της Τρίτης, στα πλαίσια της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 42ο λεπτό, όταν ο Κουρούτσαλης βρήκε με σέντρα τον Μακρή κι αυτός σημείωσε το 0-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να απαντήσουν νωρίς, όταν μόλις στο 48ο λεπτό, ο Μπέης εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και έκανε το 1-1. Στο 76’ όμως, η Δήμητρα κέρδισε κι αυτήν με την σειρά της πέναλτι, με τον Μακρή, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσαμάκας, βάζοντας και πάλι μπροστά την ομάδα του και κάνοντας το 1-2.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα, στο 90ο λεπτό, με τον Κατσαμάκα, που διαμόρφωσε το τελικό 1-3, έπειτα από προσπάθεια του Νίκου Παλάντζα.

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης-Νίκος Βλαχούλης): Μπακαρός, Παπαδάμος, Μπαλαμώτης, Λιάκος, Μέης, Κατσαρός (70’ Πατσιούρας), Μπάμης, Ταστεμερίδης, Ντονούδης (55’ Τασόπουλος), Μαυρομάτης, Λαβαντσιώτης (80’ Μεμάι).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπέτσιος (30’ Κουρούτσαλης), Καλούσης, Εμμανουήλ, Μηνάς (80’ Παλάντζας Νικ.), Θώμος, Μανάκας, Μπαμπάλης, Γκαλγκανόπουλος (70’ Χατζηγρηγορίου Κ.), Κατσαμάκας, Μακρής.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Γιάντσης, Διαμαντής.

Γιώργος Μητσιούλης