Βαθμολογία

Λυτρώθηκε στο δεύτερο ο Φαλανιακός

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε ο Φαλανιακός, μέσα στην έδρα του Ηρακλή Χάλκης, για την 6η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης.

Στο 23ο λεπτό, ο Αλεξανδρής άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ για την ομάδα του Φεραίου Γιαννακού, με το 0-1, να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν, όταν στο 65ο λεπτό, ο Τραμπάκουλας, βρήκε με εκτέλεση φάουλ τον Ντινούλη, που με κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Χάλκης.

Από εκεί και πέρα, ο Φαλανιακός βγήκε μπροστά και πίεσε, θέλοντας το γκολ που θα του δώσει την νίκη και τελικά, στο 72ο λεπτό, ο Πανταζής, με προβολή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τζεμολάρι, Νταμήτρος, Βογιατζής Σ., Τραμπάκουλας, Ραπτοτάσιος, Μόκας, Τσακουρίδης (55’ Ντινούλης), Βογιατζής Χρ., Κατσιάνας (78’ Κωστούλης).

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Ζουρλαδάνης, Φατούρας (65’ Κόκκινος, λ.τ.), Βαρσάμης, Λυγούρας, Δαλακώνης, Λιλολάρι, Κολοβός, Αλατάς (46’ Πανταζής Γ.), Σακελαρίου (70’ Ουγιάρος), Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου.

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί: Γκόγκος, Κοτούμπας.

Γιώργος Μητσιούλης