Βαθμολογία

Σμόλικας και Π.Ο.Ε. σημειώσατε (Χ)

Σμόλικας Φαλάνης και Π.Ο.Ε. αναμετρήθηκαν την Τρίτη (13/10) χωρίς όμως να προκύψει νικητής στο τελικό 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε δύναμη, ρυθμό, αρκετές φάσεις και δύο γκολ. Η ομάδα του Σμόλικα έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, στα πρώτα λεπτά προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες με τον πολύ μαχητικό Τσιάτσα να έχει δοκάρι στη μεγάλη φάση στο 20’.

Στη συνέχεια της φάσης ο Σκούπρας έγινε κάτοχος της μπάλας, το σουτ όμως απέκρουσε ο Μιγδάνης. Στα επόμενα λεπτά καις το 22’ αφού χάθηκε η μεγάλη φάση για τον Σμόλικα, το γκολ πέτυχε η Ελασσόνα όταν ο Ελευθεριάδης έδωσε ωραία ασίστ στον Ματούλα και αυτός με σουτ έκανε το 0-1.

Ο Σμόλικας συνέχισε να πιέζει και έτσι στο 30’ ο Λιανός ύστερα από έξοχη πάσα του Κόκρα κέρδισε το πέναλτι, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Κολοβός Κ. και έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 40’ ο Κόκρας έκανε την ατομική προσπάθεια, το σουτ του έφυγε πάνω από το δοκάρι και ο ίδιος στο 44’ είχε πάλι δοκάρι. Ένα λεπτά μετά ο Μπαρούτας έκανε την κεφαλιά απέκρουσε ο Μιγδάνης.

Θα μπορούσε στην επανάληψη ο Σμόλικας να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 50’ όταν ο Σκούπρας έσπασε όμορφα στον Τσιάτα, αυτός έστειλε την μπάλα άουτ.

Από εκεί και πέρα η Ελασσόνα ήταν εκείνη που δημιούργησε τις φάσεις και θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη και τη νίκη. Στο 52’ ο Ματούλας έκανε το δυνατό σουτ η μπάλα έγλυψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 60’ όταν έκανε το σουτ ο Ματούλας η μπάλα αρχικά πάνω στα σώματα των αμυντικών, το ριμπάουντ πήρε ο πολύ καλός Καρυπίδης, το σουτ όμως απέκρουσε ο Μόρας. Στο 75’ ο Καρυπίδης είχε οριζόντιο δοκάρι για την Ελασσόνα και στην εκπνοή, όμορφη κεφαλιά του Στυμονιάρη, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Μάρκου, Σκούπρας, Κολοβός Χ., Κολοβός Κ., Κακαβίτσης, Μπαρούτας, Τσιάτας (85’ Στυμονιάρης), Κόκρας, Τανάγιας Χ. (67’ Πάτσης), Λιανός.

Π.Ο.Ε. (Γιώργος Καλτέκης): Μιγδάνης, Κυρίτσης Γ. (85’ Ζυγογιώργος), Γκαραβέλης, Περτζιόνι, Γεωργούλας Λ., Συνάπαλος, Καραμάνος (46’ Κυρίτσης Θ.), Ελευθεριάδης, Μάρκου (67’ Καλτέκης), Ματούλας, Καρυπίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Νίκζας, Γκαρέλης.