Βαθμολογία

Δεν σταματούσε πουθενά το Βλαχογιάννι

Νίκη με σκορ 2-5 κατάφερε να πάρει η Δόξα Βλαχογιαννίου, μέσα στην έδρα της Αναγέννησης Καλοχωρίου, στην εμβόλιμη 6η αγωνιστική, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης και έτσι έφτασε πλέον τους 9 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα, άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Βρασίδας Κοντοθανάσης, βρήκε με πάσα του τον Λιόλιο, που μέσα από την περιοχή, έκανε το 0-1. Στο 20’, ο Κοντοθανάσης από δημιουργός έγινε εκτελεστής, όταν μετά από πάσα του Πατσιωτού, σημείωσε το 0-2, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 1-2, στο 42ο λεπτό.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους μάλιστα, το Καλοχώρι, κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Φούντας με δεύτερο προσωπικό τέρμα σημείωσε το 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά, η Δόξα ήταν ασταμάτητη και κατάφερε να κάνει το 2-3 στο 61ο λεπτό, όταν ο Κοντοθανάσης βρήκε τον Λιόλιο που σκόραρε και δεύτερο τέρμα, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 75’, ο Νίκος Μήσιος, βρήκε τον Λιόλιο, που σκόραρε και πάλι, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-4 και πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

Το τελικό 2-5, διαμόρφωσε στο 81ο λεπτό ο Ξεφτέρης, έπειτα από πάσα του Λιόλιου, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι, είχαν δοκάρι με τον Μάρκου, χωρίς όμως να πετύχουν κάποιο τέρμα μέχρι και την λήξη.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης Παν., Μηλιόπουλος, Έξαρχος, Βενέτης, Σπυρόπουλος, Λουκανίκας, Τσιαντούλης Κ. (70’ Παιδής), Ταρταμπούκας (80’ Δάκτυλας), Μπούνα (78’ Μάρκου), Φούντας.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Μπουζούκας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Νικ., Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ., Κοκόμπελης (70’ Δήμος), Πατσιωτός (55’ Ξεφτέρης), Μήσιος Δημ. (39’ Κοντοθανάσης Δημ.).

Διαιτητής: Γρηγοριάδης Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Αναστασίου.

Γιώργος Μητσιούλης