Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι στο Δαμάσι

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στο Δαμάσι ανάμεσα στον τοπικό Δαμασιακό και την Αστραπή Νέας Πολιτείας (0-0). Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και ικανοποίησαν τον κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Ο Δαμασιακός παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικός και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μαγαζιώτη χωρίς όμως να μπορεί να σκοράρει. Μπουκουβάλας και Γανός έχασαν καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη το Δαμάσι προσπάθησε να πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά με τους Λόλα, Λούτσο και Μπουκουβάλα χωρίς αποτέλεσμα.

Από την άλλη η Νέα Πολιτεία ανέβασε στροφές στην επανάληψη και έχασε ευκαιρίες με τους Ψωμολιά και Λιούσκα αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Μαστροδήμος, Γεωργατζάς, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Μουσιάρης, Γανός, Λούτσος, Μπουκουβάλας, Λόλας.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλλιάς, Λιούσκας, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Μπατζέλας, Σουλτούκης (85’ Καρατζιώλης), Μολλάς, Σπανός (80’ Καλτσάς), Κωταρέλας, Αποστόλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Μάνος, Πατέτσος.

Χρήστος Γκατζούλης