Βαθμολογία

Το σκορ της ημέρας στη Φιλιππούπολη!

Με το εντυπωσιακό σκορ 7-0, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε στη Φιλιππούπολη του Αμπελωνιακού και έτσι πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την προσεχή Κυριακή στη Νέα Πολιτεία για να αντιμετωπίσει την τοπική Αστραπή σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ και το παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ανάμεσά τους και αρκετοί από τον Αμπελώνα.

Το παιχνίδι δεν χωράει και μεγάλη κριτική, αφού από την αρχή οι γηπεδούχοι επέβαλαν το δικό τους ρυθμό και πέτυχαν μάλιστα στο πρώτο μέρος πέντε γκολ. Στην επανάληψη οι παίκτες του Απόλλωνα κατέβασαν στροφές, πέτυχαν όμως άλλα δύο τέρματα και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο σημαντικές απουσίες (Γκόλτσιος – Κωτούλας) και σίγουρα φέτος κάνουν μια νέα προσπάθεια με πολλά νέα παιδιά που θέλουν σίγουρα χρόνο και αρκετή υπομονή.

Στο 7’ ο Παλάσκας έκανε το σουτ, με τον Βραζιτίκο να διώχνει αρχικά και στη συνέχεια ο Μπόντε με σουτ σε κενή εστία να ανοίγει το σκορ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι στο 17’ θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, όταν ο Ρόκα εκτέλεσε το φάουλ, με τον Μπρέλλα όμως να διώχνει σε κόρνερ, αφού η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία.

Στο 32’ η μπάλα από κόντρα έφτασε στον Παλάσκα που με σουτ έκανε το 2-0, δύο λεπτά μετά ο Μπόντε με σουτ κάνει το 3-0 μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Στο 39’ ο Νάστας έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παλάσκας κάνει το 4-0. Τρία λεπτά μετά πάσα του Μπόντε στο Νάστα και αυτός με ένα μονοκόμματο ξερό σουτ κάνει το 5-0. Στην επανάληψη ο Κουβελάς που μπήκε ως αλλαγή πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 62’ και στο 78’ κάνοντας το τελικό 7-0.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Μπρέλλας, Μαυρίδης, Γιαννακόπουλος, Καρακώστας, Φλώρος (45’ Νάτσης), Κουρδής Γ., Παλάσκας, Κούρο (56’ Χαρούλης), Κυριάκος, Νάστας, Μπόντε (46’ Κουβελάς).

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Βραζιτίκος, Ροντούλης, Πατρίκος, Χατζούλης, Ανατολίτης, Λιόντος, Ψύρας, Βούκιας (52’ Παπάς), Σπυρόπουλος (56’ Αρσένης), Ρόκα (48’ Δράμης), Φετάου. 

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Νατσιούλας, Γκαραβέλης.