Βαθμολογία

Ενίσχυση με Κεχαγιά στον Φωκικό

Τη Δευτέρα (12/10) ο Φωκικός ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της Κ20 του Πανθρακικού, Σωτήρη Κεχαγιά, ο οποίος άμεσα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά: «Στην απόκτηση του τερματοφύλακα Σωτήρη Κεχαγιά προχώρησε ο Φωκικός, προσπαθώντας να δώσει ώθηση στο δυναμικό του ώστε να αντιστραφεί το κλίμα μετά το ατυχές αποτέλεσμα της Κυριακής. Πρόκειται για 20χρονο πορτιέρο ύψους 1.90 που αγωνιζόταν στην Κ20 του Πανθρακικού και από σήμερα ενσωματώνεται στις προπονήσεις της ομάδας».

Χρέη προπονητή στον Φωκικό ο Κουκούλης

Χρέη προπονητή πλέον στον σύλλογο της Άμφισσας αναλαμβάνει ο Σπύρος Κουκούλης, ο μέχρι πρότινος βοηθός, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’. Το ντεμπούτο του στον πάγκο ως πρώτος θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (14/10) στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο. Η ανακοίνωση του Φωκικού ανέφερε:

«Μετά την εθελούσια παραίτηση και αποχώρηση από την Άμφισσα του κ. Νίκου Ανδρέου ο Φωκικός έλαβε αποφάσεις για το μέλλον του ενόψει των άμεσων αγωνιστικών υποχρεώσεων αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα (Βελεστίνο) την Τετάρτη με τον Ρήγα Φεραίο.

Έτσι, χρέη προπονητή αναλαμβάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Ανδρέου, καθηγητής φυσικής αγωγής και κατέχων δίπλωμα UEFA A, Σπύρος Κουκούλης με άμεσο συνεργάτη του τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μάκη Στεργίου».