Βαθμολογία

«Πόρτα» στον Μπέιλ η Λίβερπουλ!

Όταν ακόμα ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του στη Σαουθάμπτον, ο τότε τεχνικός της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ, εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει, ωστόσο εν τέλει τον απέρριψε, καθώς δεν τον θεώρησε καλύτερο από τον Τζον Άρνε Ρίισε!

Το ενδεχόμενο να προβεί στην απόκτηση του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, όταν αυτός ξεκίναγε την επαγγελματική του καριέρα στη Σαουθάμπτον, απέρριψε ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ!

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη, έγινε από τον θρύλο των «κόκκινων», Τζέιμι Κάραχερ, ο οποίος μέσω της προσωπική του στήλης στη «Daily Mail», τόνισε πως ο Ισπανός κόουτς δεν προτίμησε τον Ουαλό, καθώς δεν θεώρησε πως έχει κάτι. παραπάνω από τον Τζον Άρνε Ρίισε.

«Όταν ο Μπέιλ ξεκίνησε να παίζει στη Σαουθάμπτον, ο Ράφα Μπενίτεθ εξέταζε να τον υπογράψει στη Λίβερπουλ. Ο Μπέιλ έπαιζε ως αριστερό μπακ τότε και ο Ράφα δεν πίστευε πως είναι κάπου καλύτερος από τον Τζον Άρνε Ρίισε, επομένως ποτέ δεν επιδίωξε ποτέ να τον πάρει», αναφέρει χαρακτηριστικά.