Βαθμολογία

Ρανιέρι: «Με ακόμη 25 βαθμούς μένουμε στην κατηγορία»

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι μπορεί να βλέπει την Λέστερ να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ από την αρχή του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό που σκέφτεται είναι η παραμονή στην κατηγορία. Παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός αρνήθηκε να μιλήσει για την Τσέλσι, ενώ τόνισε πως το ποδόσφαιρο στην πατρίδα του ανεβαίνει και πάλι επίπεδο.

«Αυτό που σκέφτομαι για την Λέστερ είναι πως έχουμε 15 βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως με 25 ακόμη δεν κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Είναι αλήθεια πως φέτος το πρωτάθλημα φαίνεται ανοιχτό και αβέβαιο.

Δεν θέλω να μιλήσω για την Τσέλσι. Το έχω ήδη κάνει και πάντα κοιτάω τις ομάδες στις οποίες είμαι εγώ προπονητής. Η όλη ιστορία με τον Μουρίνιο ανήκει ολοκληρωτικά στο παρελθόν, για να μην το αποκαλέσω αρχαία ιστορία.

Η Serie A είναι το ίδιο απρόβλεπτη και το ιταλικό ποδόσφαιρο ανεβαίνει. Γινόμαστε ανταγωνιστικοί ξανά, γιατί πάντα τα χρήματα έκαναν πιο ανταγωνιστικές τις ομάδες. Υπήρχε μια περίοδος που κυριαρχούσαμε στην Ευρώπη και είχαμε δύο ομάδες στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα δεδομένα είχαν αλλάξει και αλλάζουν ξανά» σχολίασε.