Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρει η Αμπελιά

Την νίκη της αγωνιστικής, πέτυχε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, που «ισοπέδωσε» τον Άγιο Θωμά, με σκορ 8-1, για την 2η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Η ομάδα της Αμπελιάς, ήταν καταιγιστική και κατάφερε να φτάσει σε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα με 5 τέρματα του Δενελάβα, 2 του Σιδηρόπουλου και 1 του Κουλάκογλου.

Μόλις στο 1ο λεπτό του ματς, ο Δενελάβας, άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, για να ισοφαρίσει η ομάδα της Λάρισας στο 5’ με τον Καλούση. Από εκεί και πέρα, η Αμπελιά, επέβαλε τον ρυθμό της και έφτασε σε αυτήν την μεγαλειώδη νίκη. Στο 10’ ο Σιδηρόπουλος έκανε το 2-1, ενώ ο Δενελάβας, σκόραρε και πάλι στο 20’ διαμορφώνοντας το 3-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δενελάβας, πέτυχε ακόμα τρία τέρματα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 6-1, ενώ ακόμα ένα γκολ σημείωσε και ο Σιδηρόπουλος, για το 7-1. Το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Κουλάκογλου, που διαμόρφωσε το τελικό 8-1, για την ομάδα του.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταματόπουλος): Μωραΐτης, Τζιόλας (65’ Γκουντουβάς), Τολιόπουλος, Ακρίβος, Αλεξούλης, Παναγιωτόπουλος (70’ Σαλής), Σιδηρόπουλος, Καραγγελής, Δενελάβας, Κουλάκογλου, Πολυμερόπουλος (60’ Καμπέρης).

Άγιος Θωμάς (Βασίλης Κυριάκος): Πάτρας, Παππάς, Καραγεωργίου, Παλιοτζήκας, Χριστιανός, Τσούγκαρης, Καραγιάννης, Καραούλας, Καλούσης, Μπουρίτας, Κουτσάκης.

Διαιτητής: Γρηγοριάδης  Βοηθοί: Παππάς, Αθανασούλας.

Γιώργος Μητσιούλης