Βαθμολογία

Ισοπαλία στα Φάρσαλα

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αναγέννηση Φαρσάλων και Δόξα Υπέρειας, για την 2η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

Το παιχνίδι, που έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι προσπάθειες των δύο ομάδων βρήκαν αντίπαλό τους το βαρύ τερέν. Στο 8’ η Αναγέννηση είχε την πρώτη της ευκαιρία, όταν ο Τζερεμές με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σκαντζούρη, ενώ στο 30’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Ζαχόπουλος ανέτρεψε τον Αρβανιτοζήση μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζερεμές, που ήταν εύστοχος και σημείωσε το 1-0.

Στην συνέχεια, δοκάρι είχε και η Υπέρεια με τον Γιάννη Κλιάφα, στο 43ο λεπτό, με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων να παραμένει μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, αφού στο 52ο λεπτό, ο Σακελλαρίου, αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα. Έτσι, η Δόξα Υπέρειας, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα, βγήκε μπροστά και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όταν στο 76’ ο Γκατζόγιας με διαγώνιο σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Τσιάμπας Β., Μπουλάρι, Βότσης, Σακελλαρίου Κ., Ρούμπας, Ζαγγανάς (55’ Μπόγκας), Τζερεμές (70’ Κούμπρια), Αρβανιτοζήσης, Μουτκανάς Θ., Συμεωνίδης (55’ Προσμίτης).

Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Σκαντζούρης, Τσιανάκας, Μαργαριτόπουλος, Μαλέσκα, Ζαχόπουλος (46’ Καραμπέρης), Τσιούρης, Γκατζόγιας, Τασόπουλος, Κερμελίδης, Βαΐτσης (74’ Ευθυμιάδης), Κλιάφας Ι. (46’ Τέμας).

Διαιτητής: Γκόγκος Βοηθοί: Τσιρογιάννης, Μπακάλμπασης.

Γιώργος Μητσιούλης