Βαθμολογία

Αγγλικό σκορ στην Κοιλάδα!

Έξι γκολ παρακολούθησαν όσοι βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/10) στο γήπεδο της Κοιλάδας όπου η τοπική ομάδα πήρε τον βαθμό απέναντι στον Άρη Κουλουρίου (3-3).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν δυνατό ανάμεσα στις δύο ομάδες και τα γκολ έπεφταν βροχή μέχρι και το 91’. Πολύ νωρίς στο 3’ «έκλεψε» την μπάλα ο Σιρούκης, εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Τσιτουρτζή και έκανε το 0-1. Αντέδρασε η Κοιλάδα και στο 36’ ο Κέιβιν Καζάνι πήρε το ριμπάουντ μετά από την εκτέλεση φάουλ του Αβραμούλη και την έστειλε στο αριστερό παραθυράκι κάνοντας το 1-1.

Στο 37’ το Κουλούρι πήρε πάλι προβάδισμα με τον Χάμο να στέλνει την μπάλα σε κενή εστία κάνοντας το 1-2. Στο 45’ ο Αβραμούλης κέρδισε το πέναλτι, ο Καζάνι Γκέρσι εκτέλεσε και έκανε το 2-2.

Στο 60’ διπλή ευκαιρία για το Κουλούρι με τον Γαρυφαλλόπουλο και τελικά να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Η Κοιλάδα έμεινε από το 60’ με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε ο Καζάνι Γκέρσι με δεύτερη κίτρινη.

Στο 86’ ωραία πάσα έδωσε ο Σιδηρόπουλος στον Κωττάκο και το Κουλούρι πήρε πάλι προβάδισμα (2-3). Η Κοιλάδα είχε να πει τον τελευταίο της λόγο αφού στο 91’ έβγαλε ωραία μπαλιά ο Σαρούδης, πήρε ο Τέλιος, έδωσε στον Σδράλη και αυτός επέστρεψε ξανά την μπάλα στον Τέλιο που με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-3. Τέλος στο 92’ ο Σαρούδης έστειλε το σουτ του πάνω από το οριζόντιο δοκάρι για την Κοιλάδα.

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τσιτουρτζής, Μπούρης, Τριανταφύλλου, Τσαδήμος, Τέλιος, Ζησόπουλος (85’ Σαρούδης), Ευθυμιάδης (70’ Νικολαϊδης), Σδράλης, Καζάνι Κ., Καζάνι Γκέρσι, Αβραμούλης (65’ Μπούρας).

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος (60’ Καρλιγκιώτης Μ.), Κάτσης (73’ Παπαγεωργίου), Φασούλας, Χάμος, Νεράντζης, Σιρούκης, Τσιακάρας, Κοττάκος, Γαρυφαλλόπουλος (78’ Καρλιγκιώτης Α.), Σιδηρόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Τσούκας, Σούλης.