Βαθμολογία

Παραλίγο ανατροπή στην Νεάπολη

Το πρώτο του διπλό για την φετινή χρονιά, κατάφερε να πάρει ο Μελιβοιακός, που επικράτησε με σκορ 2-3 του Διογένη, στο γήπεδο της Νεάπολης, το απόγευμα της Κυριακής, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Λαδάς κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάτσικας, σημειώνοντας το 0-1. Στο 12’ ο Μελιβοιακός, είχε και δοκάρι, με τον Στέφανο Βούρτουρα, ενώ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτήν την φορά με τον Νίκο Καλόγηρο, που σημείωσε το 0-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λώλος βρήκε τον Βασίλη Κανδυλάρη, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, στο 55ο λεπτό. Από εκεί και πέρα όμως, ο Διογένης πέρασε στην αντεπίθεση, πετυχαίνοντας δύο τέρματα με τον Μιχαήλ στο 78’ και τον Αδάμου στο 84’, μειώνοντας σε 2-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Λάρισας, έχει παράπονα από την διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς θεωρεί πως δεν ίσχυε το πέναλτι που δόθηκε στους φιλοξενούμενους, ενώ ζήτησε κι αυτήν ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε από τον διαιτητή.

Διογένης (Γιώργος Κύργιας): Μητρόπουλος, Αγγελίκος (80’ Παπαχρήστος), Αδάμου, Νανούλης, Καραγιάννης (46’ Κύργιας), Μάγγος, Μιχαήλ, Τσαπατόρης, Κύρκος, Βολιωτόπουλος, Βουλγαράκης (50’ Κολοκυθάς).

Μελιβοιακός (Σπύρος Ευαγγέλου): Βούρτουρας Παν., Μπάτσικας (25’ Γκουντάρας Ι.), Δημητρούλης, Μακρής, Λώλος (70’ Ευσταθίου), Μαλαχτάρης, Λαδάς, Παπαρίζος Ρ., Καλόγηρος, Μπασιανάς, Βούρτουρας Στ. (46’ Κανδυλάρης Β.).

Διαιτητής: Ντανταλής Βοηθοί: Δεδικούσης, Μπούτος.

Γιώργος Μητσιούλης