Βαθμολογία

Θα ξε(Χ)αστεί γρήγορα

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Χείμαρρο Μαρμαρίνης και Δόξα Ομορφοχωρίου, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, για την 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι, αν και άνοιξαν σχετικά νωρίς το σκορ, έχοντας μάλιστα και αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους 0-1, με αποτέλεσμα ο Χείμαρρος να ισοφαρίσει.

Στο 20ο λεπτό, η Δόξα, άνοιξε το σκορ, όταν ο Πετρίκης βρήκε τον Τζήμουλα και ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε το 0-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μανώλη Γαραζανάκη, πίεσε και για δεύτερο τέρμα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Τελικά, οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 86’, όταν ο Περδικούλης εκτέλεσε ένα κόρνερ, βρήκε τον Δημήτρη Ακρίβο και αυτός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Δόξα Ομορφοχωρίου, συγχαίρει τους διαιτητές για την άψογη τέλεση των καθηκόντων τους, ενώ ευχαριστεί και την ομάδα της Μαρμαρίνης για την φιλοξενία.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Δημήτρης Νικόπουλος): Τριανταφύλλου, Τασούλας, Τζιούρας, Ακρίβος, Μάρκου, Μπάτσικας, Νταλίπι, Ίμερι (46’ Μπικάκης), Περδικούλης, Ζαΐμι, Μπατζογιάννης (80’ Κλαδιάς).

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Λυτροσυγκούνης, Ιορδανίδης, Μωραΐτης (40’ Καλαφάτης, λ.τ.), Γκαμπέτας, Τσιόγκας, Μπαντάφας, Χριστοδούλου Ραφ. (55’ Χριστοδούλου Στ.), Ασίκογλου, Τζήμουλας (80’ Μπαρμπής), Νταλαμπύρας, Πετρίκης.

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Μπουρονίκος, Τσακνάκη.

Γιώργος Μητσιούλης