Βαθμολογία

Εύκολο πέρασμα για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης πέρασε από την έδρα της Τερψιθέας κερδίζοντας τον τοπικό Μαχητή με σκορ 1-3. Πολύ νωρίς στο 13’ οι φιλοξενούμενοι με τον Βασιλείου Χ. είχαν δοκάρι.

Στο 32’ ο ίδιος παίκτης ύστερα από σέντρα του Δημόπουλου έκανε το 0-1. Λίγα λεπτά μετά στο 35’ ο Πατσιούρας Δ. έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους. Στο 39’ ο Βασιλείου Χ. έκανε το 1-2.

Στο 38’ η Τερψιθέα έχασε τετ α τετ με τον Χατζηκαμαγιάννη. Στο 82’ ο Ζάχος έκανε το σουτ για τους γηπεδούχους απέκρουσε ο Πρίφτης και στο 88’ ο Στρατής Ν. πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Βασιλείου Χ. και έκανε το τελικό 1-3. Η ομάδα του Πανιωνίου θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του Μαχητή για την φιλοξενεία.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Δημεράς, Δολμές, Κολοκυθόπουλος (75’ λ.τ. Λέτσιος), Καμπουρογιάννης (57’ Ζάχος), Αργυρούλης, Ηλιόπουλος, Πατσιούρας Δ., Καρκατζιάς, Ρουμπιές (33’ λ.τ. Σκαφιδάς), Κατσής, Χατζηκαμαγιάννης.  

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Πρίφτης, Βασιλείου Παρ., Βασιλείου Παν., Κίτσας Γερ., Ελιζόπουλος Σ., Παϊτέρης (82’ λ.τ. Στρατής Ν.), Στρατής Χ., Βασιλείου Β. (78’ Κόλτσιος), Κίτσας Γ. (48’ λ.τ. Ελιζόπουλος Ν.), Δημόπουλος, Βασιλείου Χαρ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Ρουπέλας, Μακρής.

Βάσω Γκατζούλη