Βαθμολογία

Εντυπωσιακό πέρασμα του Δωτιέα από την Άμφισσα!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Δωτιέας Αγιάς που την Κυριακή (11/10) κέρδισε στην Άμφισσα τον τοπικό Φωκικό με σκορ 2-4. Το συγκρότημα του Γιάννη Αλεξούλη έπαιξε γι’ ακόμη μία φορά πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχε τέσσερα γκολ και βλέπει με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς στο 6’ ο Καμβύσης έδωσε το προβάδισα. Όμως στο 26’ ο Τσατσαλίδης έκανε το 1-1, ύστερα από σέντρα του Κορλού. Στο 31’ ο Τσιρογιάννης με απευθείας φάουλ έκανε το 1-2 και στο 40’ ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-3 από κόρνερ του Ραμάϊ.

Στο 70’ έγινε και το 1-4 από μπαλιά του Τσιρογιάννη, ο Ραμάϊ με λόμπα έδωσε διαστάσεις θριάμβου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλά να μειώσουν στο τέλος σε 2-4 με τον Σελάζνι.

Φωκικός (Νίκος Ανδρέου): Καρατάσος, Καμβύσης, Λυμπέρης, Ζαννιάς (71΄λ.τρ. Σαββίδης), Μουζασβίλι, Σβίγγος (46΄Κόσουτιτς), Ουατάρα, Μαυρουδής (65΄Σελάνσι), Μπονγκ, Γεωργαντόπουλος-Γεωργουσόπουλος

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης, Παπάς, Κόκκας, Τσακάλι, Κορλός (83’ Ιωαννίδης), Ντακούλας, Μπαλογιάννης, Ραμάϊ, Καρβούνης, Τσιρογιάννης (80’ Σούλι), Τσατσαλίδης (85’ Παϊτέρης).

Χρήστος Γκατζούλης