Βαθμολογία

Άσχημο αποτέλεσμα για τον Τύρναβο

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε την Κυριακή (11/10) το απόγευμα ο Τύρναβος κόντρα στον Ρήγα Φεραίο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Μίλτου Ζιάκα παρουσίασε δύο πρόσωπα στο συγκεκριμένο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε ένα γκολ, αλλά δέχθηκε στις καθυστερήσεις την ισοφάριση και αυτό σίγουρα ήταν κάτι άσχημο για τη Λαρισινή ομάδα.

Στην επανάληψη η εικόνα των γηπεδούχων δεν ήταν το ίδιο καλή όπως στο πρώτο μέρος, έδωσαν χώρο στον αντίπαλο και έγινε αρκετά επικίνδυνος. Μάλιστα στο 82’ έγινε η ολική ανατροπή κάτι που άλλαξε τις ισορροπίες με τον Τύρναβο να προσπαθεί στα τελευταία λεπτά χωρίς να τα καταφέρει. Αδικαιολόγητες οι καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων στο τελευταίο κομμάτι του ματς. Πρόβλημα στο γκολ για τον Τύρναβο που δεν μπόρεσε να κάνει πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Στο 19’ ο Λίταινας έκανε ένα καλό σουτ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 32’ ο Σβερκούλης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τον τερματοφύλακα του Ρήγα να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα (1-0).

Στο 34’ ο Τασιούλης έκανε το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 45’ ο Κορέττα είχε ένα καλό σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στις καθυστερήσεις στο 47’ σέντρα συρτή του Σέττου, ο Γκίκα από κοντά κάνει το 1-1. Στο 53’ ο Γκάγκας έκανε τη σέντρα – σουτ με τα άκρα των χεριών του ο Παπαγιάννης έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 57’ σέντρα του Γκίγκα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 68’ ο Τασιούλης έκανε το δυνατό σουτ μπλόκαρε ο κίπερ του Ρήγα. Στο 78’ σέντρα του Γεωργατζή, πήρε τη κεφαλιά ο Γκάγκας η μπάλα ελάχιστα άουτ. Και στο 81’ ο Γουτούνης έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα (1-2).

Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Παπαϊωάννου, Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Κρίτσας (74’ Νούσιας), Σβερκούλης (58’ Τσιρλίδης), Κόκορας (69’ Παπαχρήστος), Λίταινας, Τασιούλης.

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Σφάκας (74’ Γουτούλης), Χατζής, Σέττος, Κορέτα (72’ Γεωργατζής), Ζενούνι, Γκίκα (86’ Γούτσιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπαϊραμίδης, Παπαδόπουλος, Μπαλιάγκας.