Βαθμολογία

Αλλαγή σελίδας για το ΝΟΛ

Μετά από δύο χρόνια προπονητής-παίχτης, ο Άγγελος Μερκουριάδης, αποφασίστηκε από κοινού με τη διοίκηση της ομάδας του ΝΟΛ να αναλάβει το παιδικό τμήμα του συλλόγου και να παραμείνει παίχτης της αντρικής ομάδας. Προπονητής  αναλαμβάνει ένα άλλοτε παιδί της ομάδας, ο Λαμιώτης Κώστας Ζουμπουλιάς, πρώην προπονητής της ΝΕ Λαμίας, με σπουδαία δουλειά στα τμήματα των υποδομών της. Μετά από καριέρα σε Ολυμπιακό, Πάοκ, Ηρακλή, Βόλο και Λαμία, ο Γάννης Ευαγγελός έρχεται για να βοηθήσει με την εμπειρία του, τόσο την αντρική  ομάδα και να γίνει πρότυπο για τους μικρότερους αθλητές.

Ακόμη μιία νέα μεταγραφή θα είναι ο Παναγιώτης Χριστοφής, από τη ιστορική ομάδα της Πάτρας ΝΟΠ, με τεράστια εμπειρία στο χώρο. Ένα από τα παιδιά που πέρασαν και έχουν αγαπήσει την ομάδα της Λάρισας, ο Τζώρτζης Γκρεμίλας από τη Λαμία, θα επιστρέψει και φέτος στο σύλλογο. Μετά από  διάλειμμα ενός χρόνου στη  Νίκη Βόλου, ο λαρισαίος Γιώργος Αλεξανδρής, έρχεται στην ομάδα που τον ανέδειξε. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η μεταγραφή του  λαρισαίου Αλέξανδρου Κουλουκτσή, ενός παιδιού από φυτώρια της ομάδας, που έφτασε ως αρχηγός, συζητείται  με τη διοίκηση η μεταγραφή του. 

Εκκρεμεί επίσης η μεταγραφή ενός λαρισαίου(πρώην παίκτη της ομάδας) τερματοφύλακα, που συζητηθεί. Το περσινό ρόστερ της ομάδας παραμένει το ίδιο με πέρυσι, με μία αλλαγή του βασικού τερματοφύλακα Σωτήρη Ιωακείμ,  που ανήκει στην ομάδα, όμως αναγκάζεται να την εγκαταλείψει λογω φοίτησης στη σχολή της αστυνομίας. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία. Στις υπόλοιπες κατηγορίες του πόλο οι προπονητές έχουν ως εξής: Υποδοχή-Γιώργος Μάνδαλος, Μίνι παίδων-Ηλίας Μπαλαμπάνης, Παίδων, Εφήβων, Νέων ανδρών-Αγγελος Μερκουριάδης, Ανδρών-Κώστας Ζουμπουλιάς.