Βαθμολογία

Επιτυχημένες οι ποδηλατικές αναβάσεις

ΣΤΑ ΠΙΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Με πολύ μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική  επιτυχία  ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ διοργάνωσε τρία Kύπελλα Ανάβασης Δρόμου στα πιο φημισμένα  βουνά της Ελλάδας, που ήταν  ενταγμένα στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Στους τρεις αγώνες συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 250 αθλητές από 20 ποδηλατικά σωματεία της Ελλάδας στις  κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Παίδων, OPEN έως 29, 30+,40+,50+ .

Το  «1ο Κύπελλο Ανάβασης -Όλυμπος- 1η Ανάβαση Καλλιπεύκης  » στις 23-8, αγώνας  22.5 χιλιομέτρων με εκκίνηση από τους Γόννους Λάρισας  τερματισμό στην Καλλιπεύκη Ολύμπου.

Το «2ο Κύπελλο Ανάβασης - Καϊμάκτσαλαν- 2η Ανάβαση» στις 13-9, αγώνας 35 χιλιομέτρων με εκκίνηση από την Έδεσσα και τερματισμό στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμάκτσαλαν.

Το «3ο Κύπελλο Ανάβασης -Κίσσαβος- 23η Ανάβαση Ανατολής» στις 27-9, αγώνας 18 χιλιομέτρων  με εκκίνηση από το χωριό  Δήμητρα, και τερματισμό το χωριό Ανατολή Κισσάβου.

Κυπελλούχοι των Αναβάσεων αναδείχτηκαν οι τρεις πρώτοι αθλητές της κάθε κατηγορίας που έτρεξαν στα τρία κύπελλα και είχαν τον καλύτερο χρόνο και βραβεύτηκαν ξεχωριστά. Από τον σύλλογο μας σημαντικές διακρίσεις είχαν η  Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα 1η Κυπελλούχος στην κατηγορία Γυναικών, ο Μπαμπαράμος Κω/νος 3ος Κυπελλούχος στην κατηγορία Ανδρών, και ο Νταούτης Βασίλης 1ος Κυπελλούχος στους ΟΡΕΝ 50+.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει ευχαριστίες τους κατά τόπους Δήμους, Πολιτιστικούς Συλλόγους, φορείς, χορηγούς, εθελοντές και όλους όσοι συνέβαλλαν στην άψογη διοργάνωση των αγώνων.

Ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, τον συνδιοργανωτή Δήμο Τεμπών, το Μορφωτικό Σύλλογο Καλλιπεύκης, τον συνδιοργανωτή Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, το ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ, την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΕΤΑΔ ΑΕ, την  Τροχαία Έδεσσας, τον Μορφωτικό Σύλλογο  Κερασιάς Έδεσσας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος», τους γιατρούς των αγώνων Κο  Καραδόντα Βασίλη , Κο Σδρέγα Μιχάλη, Κα Νέπκα Χαριτίνη.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς όλων των αγώνων το κατάστημα ποδηλάτων «Δαλαβίκας bikes» και προσωπικά στη ψυχή της ομάδας και προπονητή στον Κο Δαλαβίκα Κώστα, για την χορηγία των Κυπέλλων στους τρεις Κυπελλούχους αθλητές όλων των κατηγοριών και για τις εκπτώσεις που προσέφερε σε όλους τους αθλητές των αγώνων, τον Οινοποιητικό Συναιτερισμό Τυρνάβου για τη προσφορά των κρασιών σε όλους τους  αθλητές, τα νερά «ΘΕΟΝΗ», τον Τσαρούχα Στέφανο και « Ψυγεία Μουστάκα» για την  προσφορά των φρούτων που διέθεσαν στους αθλητές, τον Κο Μούλια Δημήτριο για τους ξηρούς καρπούς που διέθεσε, τον Δοξαρά Γιώργο για τη χορηγία μελιών σε όλους τους αθλητές και τους πρώτους νικητές Κυπελλούχους, την «Zip-Vit» για τα ενεργειακά τζελ, στην Κα κα Τσεσμετζίδου – Δαλαβίκα Δέσποινα, αθλήτρια του Συλλόγου μας για τις χειροποίητες μπάρες που επιμελήθηκε για όλους τους αθλητές όλων των αγώνων,  τον Τσερκέζο Σωτήρη  για τα χαρτικά και είδη συσκευασίας, στην διαφημιστική εταιρεία «Active Promo» της Κας Τσίπα Στέλλας για τα δώρα στους νικητές αλλά και σε όλους τους αθλητές, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Power fm 93.2» για την ηχητική υποστήριξη, το Podilato.net, το βιβλιοπωλείο «Άνεμος» το «Jaxx» Coffee-Bar στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, τις ποδηλατικές εταιρείες «KCP Group  – Cannondale –Zefal», στη «Κυκλοποδηλατική- Bianchi- Ballistic» για τα δώρα στους αθλητές, την εταιρεία ποδηλατικών ρούχων «Endura» για την προσφορά των δωροεπιταγών, και τέλος την  εταιρεία  «Central Cool»,  την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη και το καφέ «Ramblito».

Ευχαριστούμε τέλος τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν με την καλή τους διάθεση στον αγώνα και συγχαίρουμε όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους.             

Στόχος του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ, είναι η καθιέρωση αυτών των  Κυπέλλων Αναβάσεων ως ένα μεγάλο ποδηλατικό γεγονός με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από την Ελλάδα που θα προωθεί τον ποδηλατικό τουρισμό, θα αναδεικνύει και θα προβάλλει τις ομορφιές των τόπων, και θα προωθεί το συναρπαστικό άθλημα της ποδηλασίας δρόμου. Ανανεώνουμε το αθλητικό μας ραντεβού  την επόμενη χρονιά στα «Κύπελλα Αναβάσεων-2016»!