Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για την Νεάπολη

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε η Νεάπολη, απέναντι στην Ανθούπολη, στην λαρισινή μονομαχία της 2ης αγωνιστικής, του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μπουν από νωρίς μπροστά στο σκορ, ενώ στην συνέχεια αύξησαν την διαφορά τους και μοιραία, πήραν μια εύκολη νίκη, απέναντι σε μια Ανθούπολη, που δεν κατάφερε να δείξει και πολλά.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η Νεάπολη, είχε δοκάρι με τον Ζαφειράκη, στο 8ο λεπτό, ενώ στο 14’ ο ίδιος παίκτης, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σπανός διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, με το 2-0 να «κλειδώνει» ουσιαστικά την νίκη για τους γηπεδούχους, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 και ανέκτησαν όποιες ελπίδες είχαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Τελικά, λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού, ο Καρανικολός, σκόραρε κι αυτός με την σειρά του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την Νεάπολη, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του.

 

Νεάπολη: Μόσιαλος, Μόρφος (71’ Βαενάς), Κοσμάς, Καρανικολός, Ζάρρας, Μπουχλαριώτης, Βράνας (74’ Μαρκολέφας), Καλόγηρος (63’ Ευαγγέλου), Ζαφειράκης, Γκρέτσης, Σπανός.

Ανθούπολη (Θανάσης Αθανασόπουλος): Χάμος, Μακρυνίκας (50’ Νίκου), Αντωνόπουλος, Τσότσικας, Τζήκας, Παυλίδης, Χατζηρούφας, Κυπαρίσσης, Μπατζιανούλης (74’ Σκορδίλης), Μαρβατάι, Μπάρκας (60’ Αθανασίου).

Διαιτητής: Καρδούλας Βοηθοί: Ντελέζος, Στεργιακούλης.