Βαθμολογία

«Καθάρισε» από το πρώτο το Μεγάλο Ελευθεροχώρι

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε η Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, απέναντι στην Συκέα και έφτασε πλέον τους 4 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Θανασούλης έβγαλε μια σέντρα και ο Γεωργάκης, με γυριστό σουτ στην κίνηση, έκανε τα 1-0. Μάλιστα, στο 40’, η Θύελλα κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς και κλειδώνοντας την νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Αποστόλης Γραμμένος εκτέλεσε ένα φάουλ κι ο Παππάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0, ποτ παρέμεινε μέχρι και το τέλος το αγώνα. Επιπλέον, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 65’ με παίκτη λιγότερο, μιας και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Θανασούλης.

Από την πλευρά της, η Συκέα απείλησε με τον Παληγιάννη και τον Καρατζιώλη, ενώ έντονα παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι της ομάδας για την διαιτησία του εν λόγω παιχνιδιού.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Δαλώσης (78’ Γραμμένος Χρ.), Μητούλας, Γραμμένος Α., Παππάς (83’ Μπρέλλας), Λυμπίκης Α., Γεωργάκης, Βαλιάκος Μαρκ., Θανασούλης, Βαλιάκος Π. (80’ Ξεφτέρης Χρ.), Τάμπλης.

Συκέα (Δημήτρης Σταθης): Τσιούρης, Χασιώτης, Καραΐσκος, Βασιλόπουλος, Λάζος (20’ Κουλιούμπας, λ.τ.), Παλάσκας, Καρατζιώλης Δ., Τάχατος (70’ Τσιαντούλας), Παληγιάννης, Καρέλας, Τσάτσος (75’ Ζιώζιας Δ.).

Διαιτητής: Διαμάντης Βοηθοί: Μακρής, Μίχος.

Γιώργος Μητσιούλης