Βαθμολογία

Στο δεύτερο υπήρξε Ελπίδα…

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε η Ελπίς Μεσοχωρίου, απέναντι στον Ροφιακό, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Το πρώτο μέρος, ήταν μοιρασμένο, ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να απειλούν με τους Σαπουνά και Κουζιώνη, ενώ ο Ροδιακός έχασε ευκαιρίες με τον Τσιρόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος, το Μεσοχώρι, πήρε μπροστά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 51’, όταν ο Σαπουνάς σημείωσε το 1-0, έπειτα από πάσα του Κουζιώνη. Στο 67’, ο Κουζιώνης από δημιουργός έγινε εκτελεστής, αφού με όμορφο πλασέ στηνκίνηση, σημείωσε το 2-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Ελπίς Μεσοχωρίου (Νίκος Χρόνης): Πατσιτός, Μούσιος, Νεράντζης, Γκαμπέτος, Χρόνης, Τσιάρας, Μαρκούγιας (80’ Χαράλαμπος), Κουζιώνης, Καρακώστας, Ακριβόπουλος (75’ Φράντζας Ραφ.), Σαπουνάς (85’ Λιούρας).

Ροδιακός (Μιχάλης Μαλαμάς): Κούρτης, Χαραλαμπόπουλος, Κουσιάνας, Γκαμπέτας, Λόλας, Γεροστέργιος, Φωτίου (63’ Δράμης), Τανάγιας, Τσιρόπουλος (56’ Πατρίκου, λ.τ.), Τσιόγκας (71’ Μπαλκουράς), Ρόκα.

Διαιτητής: Σουλιώτης Βοθοί: Κεραμίδας, Νάκας.

Γιώργος Μητσιούλης