Βαθμολογία

Έκανε το δύο στα δύο η Καρυά

Την δεύτερή του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές πήρε ο Όλυμπος Καρυάς, με σκορ 0-2,  στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα στην έδρα των Καλαρρυτών, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Έτσι, έφτασε τους 6 πόντους και συνεχίζει να ισοβαθμεί με την Αναγέννηση Πουρναρίου, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, όταν ο Ορέστης Δάσσιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράγια, με προβολή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Δάσσιου. Στην συνέχεια, η Καρυά είχε και δύο δοκάρι, στο 35’ και στο 40’ με τους Αλεξόπουλο και Κώστα Δάσσιο αντίστοιχα.

Το δεύτερο τέρμα για την ομάδα της Καρυάς, ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο Κώστας Δάσσιος έβγαλε μια σέντρα για τον Λευτέρη Καβαρατζή, που διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Καλαρρύτες (Κώστας Ρεντούμης): Ράγιας, Μουστάκας, Ρούμπος, Μενάγιας, Τσιρογιάννης (75’ Μικερτζής), Κίτσιος, Φασούλας, Κοταρέλας, Βιλανάκης, Ντρέου (65’ Φωτάκης), Λάνταβος (46’ Τζουβάρας).

Όλυμπος Καρυάς (Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Γρ., Καραγκόγκος, Στεργιούλας, Δάσσιος Χρ., Καβαρατζής Ελ., Χάμος (85’ Κελέκης), Δάσσιος Κ., Δάσσιος Ορ. (70’ Δημητρίου), Αλεξόπουλος.

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Τσακνάκη, Σούλης.

Γιώργος Μητσιούλης