Βαθμολογία

Χιτσκοκική νίκη για τον Π.Ο.Ε.

Ο Π.Ο.Ε., κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ και που εξελίχθηκε σε θρίλερ, μιας και η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, κράτησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι του Αλέξη Παγκαρλιώτα, μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Καρυπίδη, που σημείωσε το 1-0. Το νεανικό σύνολο του Ηρακλή, ωστόσο, κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ντονούδης, με όμορφη ατομική προσπάθεια, έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, ο Ματούλας, έβαλε και πάλι μπροστά τον Π.Ο.Ε., σημειώνοντας το 2-1, για να ισοφαρίσει εκ νέου η ομάδα της Λάρισας, αυτήν την φορά με τον Λαβαντσιώτη, που έκανε το 2-2, παρατείνοντας την αγωνία.

Τελικά, έπρεπε να φτάσουμε μέχρι και το 86ο λεπτό, όταν ο Καρυπίδης, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 3-2 για την ομάδα της Ελασσόνας και να της χαρίσει ένα ακόμη τρίποντο στον φετινό μαραθώνιο.

Π.Ο.Ε. (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Ταμπώσης, Περτζόνι, Μπούσιας (82’ Γκαραβέλης), Κυρίτσης Αθ. (46’ Ελευθεριάδης), Σινάπαλος, Μαγκανίκας (70’ Ντούφας), Καρυπίδης, Ματούλας, Καραμάνος.

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης-Νίκος Βλαχούλης): Μπακαρός, Παπαδάμος, Μπαλαμώτης, Λιάκος, Αρχοντής (46’ Γουργιώτης, λ.τ.), Ταστεμερίδης, Βαρσαμόπουλος, Μπάμης (80’ Κατσαρός), Μπέης, Ντονούδης (60’ Λαβαντσιώτης), Μαυρομάτης.

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί:  Ακρίβος, Παραφέστας.

Γιώργος Μητσιούλης