Βαθμολογία

Τα έβαλε όλα η Γλαύκη

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Δάφνη Γλαύκης, απέναντι στον Σμόλικα Φαλάνης, για την 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι, το γεγονός, πως ακόμη και το τέρμα του Σμόλικα, το πέτυχε αμυντικός της Γλαύκης, σημειώνοντας άθελά του αυτογκολ, με αποτέλεσμα σε αυτήν την περίπτωση να ταιριάζει γάντι η παροιμία: «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει».

Στο 15’, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Μπατζογιάννης, βρήκε τον Φώτο, που με από κοντά με ψυχραιμία, σημείωσε το 1-0. Ο Σμόλικας, προσπάθησε να απαντήσει και είχε ένα δοκάρι στο 30ο λεπτό, με τον Κολοβό. Παρ’ όλα αυτά, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Σμόλικας ισοφάρισε, όταν ο Κακαβίτσης έβγαλε μια μπαλιά και ο Ντουρουντάκης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε με προβολή στην εστίας της ομάδας του, πετυχαίνοντας παράλληλα αυτογό.

Το παιχνίδι ωστόσο, δεν τέλειωσε εκεί. Στο δεύτερο μέρος, όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα τελείωνε με το ισόπαλο 1-1, παρ’ όλα αυτά, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αγγελακόπουλος, έβγαλε μια μπαλιά για τον Φώτο και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας παράλληλα το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Δάφνη Γλαύκης (Φώτης Πλίτσης): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Τσούτσας (80’ Τσιώλης Ευ.), Αλεξανδρής, Ντουρουντάκης, Μπιρόλ, Κολιοφούτης, Βεργής, Μπατζογιάννης, Φώτος (90’+2’ Βράκας Χρ.), Τσιώμης (65’ Αγγελακόπουλος)

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Γραβάνης, Σκούπρας, Ντούφας, Κολοβός, Πατσής, Δολιάνης, Λιανός (70’ Κόκρας), Κακαβίτσης, Τσιάτας, Μπαρούτας, Δάσσιος.

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Τέγος, Κοτούμπας.

Γιώργος Μητσιούλης