Βαθμολογία

«Άλωσε» τον Αμπελώνα το Δαμάσι!

Με το εκκωφαντικό 1-6 πέρασε από τον Αμπελώνα το Δαμάσι που έδειξε γι’ ακόμη μία φορά τις φετινές του διαθέσεις.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Δαμασιακός ήταν εκείνος που κυριάρχησε στο παιχνίδι με τον Αμπελώνα, είχε σε εκπληκτική μέρα όλους τους παίκτες με τον Λόλα να πετυχαίνει τρία γκολ. Από πολύ νωρίς στο 9’ εκτέλεσε κόρνερ ο Λόλας, πήρε την κεφαλιά ο Μπουκουβάλας έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

Στο 11’ ένα καλό σουτ του Χατζούλη έδιωξε ενστικτωδώς ο Μαστροδήμος. Στο 15’ ο Γεωργαντζιάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Δύο λεπτά μετά ο Λόλας γύρισε ωραία από αριστερά στον Λούτσο, αυτός μόνος του σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Λόλας έκανε το 0-2. Στο 51’ ο Μπουκουβάλας με εκπληκτικό σουτ – βολίδα έκανε το 0-3. Στο 53’ εκτέλεσε φάουλ ο Ρόκα, ο Γκόλτσιος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-3.

Στο 70’ ο Λόλας έδωσε ωραία πάσα στον Μπουκουβάλα μέσα στην περιοχή, αυτός έστειλε το σουτ άουτ. Στο 75’ ο Γανός μπήκε στην περιοχή, έσπασε στον Καρακάνο από αριστερά και αυτός με σουτ έκανε το 1-4.

Στο 80’ ο Μπουκουβάλας έσπασε στον Λόλα και αυτός έκανε το 1-5 και στο 82’ ύστερα από ατομική προσπάθεια του κορυφαίου Λόλα, που μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ και το τελικό 1-6. Να αναφέρουμε πως ο Αμπελώνας έπαιξε για περίπου 15 λεπτά με παίκτη λιγότερο αφού ο Γκόλτσιος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα (απευθείας).

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκουγκούλης, Ροντούλης, Τζιαρτζιάνης, Φετάου, Γκόλτσιος, Λιόντος, Βούκιας (71’ Σπυρόπουλος), Χατζούλης, Καρυπίδης (46’ Δράμης), Ρόκα, Πατρίκου (46’ Παππάς).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Μαστροδήμος, Γεωργαντζιάς, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Λέτσιος Κ. (80’ Λέτσιος Γ.), Μουσιάρης Δ., Λόλας (84’ Ανδρέου), Γανός, Λούτσος, Μπουκουβάλας, Μπακαϊμης (76’ Τσακνάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Παπαδημητρίου, Κομισόπουλος.