Βαθμολογία

Τεσσάρα για την Δήμητρα Γιάννουλης

Η Δήμητρα Γιάννουλης πανηγύρισε την κατάκτηση της νίκης με σκορ 4-0 επί του Ηρακλή Χάλκης και τον Κατσαμάκα να πετυχαίνει τα τρία γκολ της αναμέτρησης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει σπουδαίο θέαμα αν και η Γιάννουλη είχε την κατοχή της μπάλας δεν κατάφερε να απειλήσει την ομάδα της Χάλκης. Μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 25’ όταν ο έμπειρος Μανάκας βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ, μπλόκαρε όμως ο Πράπας.

Στο 27’ για την Χάλκη ο Μόκας βρέθηκε στην περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα πήγε άουτ. Στο 40’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 1-0 με τον Κατσαμάκα όταν πολύ όμορφα του έσπασε την μπάλα ο ταχύτατος Μακρής.

Στο 41’ ένα καλό σουτ από τον Γκαλγκανόπουλο πήγε άουτ και λίγο πριν την εκπνοή στο 44’ όμορφη σέντρα από τον Μηνά, ο Κατσαμάκας από πλάγια αριστερά έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη συνέχισε να πιέζει η ομάδα της Γιάννουλης, έτσι λοιπόν στο 65’ όμορφη σέντρα από τον Ματζαφλάρα, πήρε την κεφαλιά ο Κατσαμάκας έκανε τα τρία προσωπικά του γκολ και το 3-0.

Για την ομάδα της Γιάννουλης έχασαν ευκαιρίες οι Κατσαμάκας, Μπέτσιος και Παλάτζας. Στο 70’ είχε ένα τετ α τετ για την Χάλκη ο Μόκας και στο 75’ σουτ του Τραμπάκουλα η μπάλα σύριζα άουτ. Στο 85’ βρέθηκε ο Κατσαμάκας τετ α τετ, έσπασε την μπάλα στον Γκαλγκανόπουλο και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό 4-0.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπέτσιος, Μηνάς, Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος (70’ Μαντζαφλάρας), Χατζηγρηγορίου Κ., Μανάκας (60’ Μπαμπάλης), Κατσαμάκας, Γκαλγκανόπουλος, Μακρής (65’ Παλάτζας Ν.).

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Πράπας, Σταμάτης, Τζιμολάρι, Τσίρκας, Βογιατζής, Νταμήτρος (80’ Γκογκότης), Ραπτοτάσιος, Ντινούλης (65’ Τραμπάκους), Μόκας, Λιντέρης (70’ Κωστούλης), Κατσιάνας.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Γκαρέλης, Δεληγιάννη.