Βαθμολογία

Ήταν θέμα ανωτερότητας…

Ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να περάσει με το ευρύ σκορ 1-4 από την δύσκολη έδρα των Αγίων Αναργύρων. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι αφού από το 25’ αποβλήθηκε ο Κουσιάς με δεύτερη κίτρινη.

Αξίζει να αναφέρουμε είχανε ελλείψεις βασικών παικτών όπως οι Παναγιώτου, Μάρκου, Σαμπάνης, Βιλανάκης και Μπακαρτζής. Ο Απόλλων είχε την κατοχή και την ανωτερότητα στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, έτσι στο 20’ ύστερα από άψογο συνδυασμό Παλάσκα – Γιαννακόπουλου, ο Μπόντε με κεφαλιά – ψαράκι έκανε το 0-1.

Στο 30’ ο Χαρούλης με προβολή μέσα από την περιοχή ύστερα από λάθος διώξιμο των αμυντικών έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 65’ να μειώσουν όταν ο Ρουμελιώτης έσπασε την μπάλα στον Αμαλαριώτη και αυτός έστειλε το σουτ στο γάμα της εστίας του Μπρέλλα και έκανε το 1-2. Στο 70’ έκανε τη σέντρα ο Κυριάκος και ο Κουβελάς έκανε το 1-3.

Στο 90’ εκτέλεσε το κόρνερ ο Κυριάκος πήρε την κεφαλιά ο Παλάσκας και έκανε το τελικό 1-4. Από δύο τετ α τετ για τον Απόλλωνα έχασε ο Κουβελάς και ο Νάστας.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Μητρακούλης (65’ Βλησσαρούλης), Πλιάγκας, Βιλανάκης Γ., Τσιφλίζογλου, Μούμος, Γάκης (30’ Ευαγγέλου), Κουσιάς, Αντωνόπουλος (72’ Βράκας), Ρουμελιώτης, Αμαλαριώτης.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Μπρέλλας, Νάτσης, Κολιός, Φλώρος (50’ Κυριάκος), Γιαννακόπουλος, Κούρο, Κουρδής, Παλάσκας, Νάστας, Χαρούλης (60’ Κουβελάς), Μπόντε (46’ Μαυρίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Καραμπούλας, Νίκζας.

Βάσω Γκατζούλη