Βαθμολογία

«Βροχή» τα γκολ ο Αετός Αμυγδαλέας

Ο Αετός Αμυγδαλέας επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-2 του Αβέρωφ και έτσι πρόσθεσε ένα τρίποντο στις αποσκευές του. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν καλές. Πολύ νωρίς στο 10’ ο Αετός άνοιξε το σκορ με τον Πίρε που έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Ο ίδιος παίκτης στο 20’ με ένα φανταστικό σουτ 40 μέτρων έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.

Η ομάδα του Αβέρωφ αντέδρασε πολύ γρήγορα και έτσι στο 25’ μείωσε όταν κέρδισε το πέναλτι ο Ζαφειρούλης και εκτέλεσε ο Σχοινάς και έκανε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 55’ ο Ελευθέρογλου έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Δύο καλές στιγμές για το Αβέρωφ ήταν στο 60’ και 65’ με τον Ελευθέρογλου και Σχοινά αντίστοιχα που τα σουτ που έκαναν εξουδετέρωσε ο Παζιάνας.

Ο Αετός όμως δεν είχε πει τον τελευταίο του λόγο, έτσι στο 65’ ο Μαρουδής Γ. έκανε τη σέντρα, ο Σιούτας Δ.Β. πήρε την κεφαλιά και έδωσε ξανά προβάδισμα κάνοντας το 3-2. Στο 80’ ο Πρίφτης Φ. με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 4-2. Ευκαιρίες για την Αμυγδαλέα έχασαν οι: Πίρε, Σιούτας Δ.Β. και ο Ευαγγελούλης.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Σερακιώτης, Ευαγγελούλης, Παπακωστούλης, Πρίφτης, Καφφές, Βαϊτσης (65’ Μαυρουδής Α.), Μαυρουδής Γ. (75’ Ανδριανόπουλος), Σιούτας Δ.Β. (80’ Τσιτουρτζής), Κυριάκος, Πίρε.

Αβέρωφ Λάρισας (Νίκος Γκαλίτσιος): Μάνος (16’ λ.τ. Μαλλιόπουλος), Μούτσος, Γκουτσιούδης, Ντελόπουλος, Καραλής, Κουτσάκης, Κωφός (75’ Σιαμαντούρας), Σχοινάς, Ελευθέρογλου, Τσούτσας, Ζαφειρούλης (70’ Χατζής).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Γιάντσης, Παλαμίδας.

Βάσω Γκατζούλη