Βαθμολογία

«Έσπασε» τα δοκάρια, πήρε το τρίποντο ο Αχιλλέας

Ο λόγος για τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο οποίος με πρωταγωνιστή τον Νίκο Βούλγαρη (σ.σ ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και έδωσε και την ασσίστ στο δεύτερο τέρμα) κέρδισε τον Αετό Μακρυχωρίου με σκορ 2-0.

Οι παίκτες του Γιάννη Μπουρνάκα ήταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι και θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει και άλλο την "ψαλίδα" του σκορ αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αχιλλέα έλαβε χώρα στο 3' όμως η κεφαλιά του Ζήση Μαλάκου από την "καρδιά" της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς και στο 17' έχασαν ακόμη μια αξιοσημείωτη ευκαιρία. Ο Μπένος εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε το τείχος όμως κατέληξε λίγο πάνω από την εστία του Αετού.

Τον "γόρδιο δεσμό" για την ομάδα του Αχιλλέα έλυσε στο 34' ο Βούλγαρης ο οποίος με εντυπωσιακό εν κινήσει σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καλαμάτα.

Με το "καλημέρα" του δευτέρου ημιχρόνου ο Αχιλλέας έχασε τριπλή ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά του. Αρχικά ο Μπλατσέρης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Βούλγαρης προσπάθησε να νικήσει με σουτ τον Καλαμάτα με τον κίπερ των φιλοξενουμένων να του λέει "όχι" η μπάλα στρώθηκε στον Μαλάκο όμως το σουτ του κόντραρε στα σώματα και έφυγε κόρνερ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του Αχιλλέα καταγράφηκε στο 57', όταν έπειτα από πάσα πάρε - βάλε του Νεμπεγλέρα ο Μπλατσέρης με εξουδετερωμένο τον Καλαμάτα δεν σημάδεψε σωστά στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο "χορός" των ευκαιριών συνεχίστηκε για τον Αχιλλέα καθώς στο 65' ο Ζαγγανάς επωφελήθηκε από τις κόντρες έκανε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι. Εν τέλει το 2-0 για την ομάδα του Αχιλλέα έκανε με κοντινό πλασέ ο Κώστας Νεμπεγλέρας έπειτα από πολύ όμορφο του Βούλγαρη στο 87'.

Στην αμέσως επόμενη φάση είχαμε την μοναδική χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Αετού. Ο Νικούλης πάτησε περιοχή έκανε το πλασέ όμως ο Γκικούδης ήταν σε ετοιμότητα και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν και πάλι για τον Αχιλλέα καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καραμπούζης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.


Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Κομισόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μπένος (83' Τσετιροκλής), Μπλατσέρης (75' Γρηγορίου), Βούλγαρης, Μαλάκος (60' Ζαγγανάς).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτιλας): Καλαμάτας, Παυλόπουλος, Τίκος, Πολύζος, Δάσσιος, Αργύρης (55' Καραλίακος), Καλπίας, Παπαδημητρίου (46' Μπουζώνας), Γκαμπέτας (82' λ.τ Αποστόλου), Νικούλι, Τέας.

Διαιτητής: Τζήλος. Βοηθοί: Αναστασίου, Πατέτσος.