Βαθμολογία

Πέντε γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο από την Αστραπή

Το… «τρένο» της Νέας Πολιτείας δε λέει να σταματήσει πουθενά! Το συγκρότημα του Γιάννη Τσακμακίδη έχει το απόλυτο στα μέχρι τώρα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ! Το Σάββατο (10/10) κέρδισε εντός έδρας και την Δόξα Βλαχογιαννίου με το ευρύ σκορ 5-0 και έδειξε γι’ άλλη μία φορά τις…διαθέσεις της.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα της Αστραπής εκτός από τη μεγάλη σε έκταση νίκη, έπαιξε και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα ελκυστικό με ωραίους συνδυασμούς και ένα συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το επίπεδο της συγκεκριμένης ομάδας είναι παραπάνω κατηγορίας, σύμφωνα με τα όσα δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο τη φετινή χρονιά.

Η Δόξα από την άλλη δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, είχε πολλά προβλήματα στην αμυντική της γραμμή και έμεινε και με δέκα παίκτες από το 34’ λόγω αποβολής στου Ζηρδέλη (είδε δύο κίτρινες σε λίγα δευτερόλεπτα!).

Από το πρώτο λεπτό η Αστραπή πίεσε με τον Σπανό να κάνει το σουτ και τον Ξεσφύγγη να διώχνει με τις γροθιές. Ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Σπανός έδωσε ωραία πάσα στον Κωταρέλα και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0. Στο 6’ σουτ ο Λιόλιος για τους φιλοξενούμενους η μπάλα λίγο άουτ. Στο 18’ ο Λιόλιος ξανά από κοντά έκανε το σουτ έδιωξε ο Μαγαζιώτης.

Στο 27’ ο Σουλτούκης έκανε το 2-0 με ωραίο τελείωμα, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 48’ ο Ξεσφύγγης απέκρουσε ασταθώς με τον Αποστόλου με ψυλοκρεμαστό σουτ να κάνει το 3-0.

Στο 51’ ο Σουλτούκης με δυνατό σουτ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 58’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι, με τον μικρό Κοντοθανάση να στέλνει την μπάλα άουτ. Το...κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Καλτσάς που μόλις μπήκε έπιασε ένα τρομερό σουτ από δεξιά και έκανε το τελικό 5-0.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλλιάς, Λιούσκας, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Μπατζέλας, Σουλτούκης (61’ Καλτσάς), Μολλάς, Σπανός, Κωταρέλας (64’ Μπάνος), Αποστόλου (68’ Σγουραλής).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Ξεσφύγγης, Μήσιος Δ., Μπουζούκης (57’ Αλεξίου), Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης Β., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ. (79’ λ.τ. Γεωργούλης), Κοκόμπελης (57’ Ξεφτέρης)

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Μάνος, Νατσιούλας.