Βαθμολογία

Ντόστανιτς: «Δεν παρουσιάστηκε αυτή που έπρεπε»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς τόνισε πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε αυτή που έπρεπε στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο όμως κρατά τους τρεις βαθμούς της νίκης που την φέρνουν στην κορυφή της κατηγορίας. Αναλυτικά:

“Δεν παίξαμε σήμερα τόσο καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε με μια πάρα πολύ οργανωμένη και σκληρή ομάδα. Είδαμε πολλά φάουλ. Εμείς θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη για να δείξουμε οτι μπορούμε να τα καταφέρουμε εξίσου καλά εκτός έδρας. Σίγουρα θα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα σήμερα αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε 25 παίκτες στο ρόστερ και εγώ θέλω δώσω ευκαιρίες σε όλους. Μπορούμε με αυτούς τους ποδοσφαιριστές να κερδίσουμε την άνοδο.

Κάναμε δύο αλλαγές μετά από δύο τραυματισμούς. Στο δεύτερο ο αντίπαλος μας πίεσε και μεις ήμασταν εκτός ρυθμού. Η κατάσταση για τους Κουτσιανικούλη και Μπουντόπουλο θα εκτιμηθεί σε 1-2 μέρες. Ο Κουτσιανικούλης ίσως έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είδαμε και το παιχνίδι με τη Λαμία και άξιζε σίγουρα να πάρει βαθμό. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και αυτό το είδατε. Όσο είμαι εγώ προπονητής της ΑΕΛ δεν θα δείτε ποτέ καθυστερήσεις”.