Βαθμολογία

Επόμενη η Μπούμπα στα «βυσσινί»

Ακόμη μία παίκτρια ενέταξε η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ στο δυναμικό της. Η 22χρονη Μαριάννα Μπούμπα με καταγωγή από τα Φάρσαλα συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΛ κι έτσι από εδώ και στο εξής θα φοράει την «βυσσινί» φανέλα.

Η Μπούμπα αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού χαφ, αγωνίζονταν εδώ και τρία χρόνια στην Ολυμπιάδα Υμηττού και είναι τελειόφοιτη της σχολής ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Η νεαρή αθλήτρια αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της ΑΕΛ και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή της ομάδος Αχιλλέα Μαστοροδήμο και για το φιλικό με την Χαλκίδα, αυτήν την Κυριακή στις 13:00, στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Ανακοίνωση συνεργασίας με προπονήτρια: Παράλληλα με τις υποχρεώσεις της με την Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα θα αναλάβει και χρέη προπονητή στην ακαδημία των κοριτσιών και στο νέο τμήμα που δημιουργήθηκε φέτος.

Τέλος να ενημερώσουμε ότι κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών της ΑΕΛ και στα δύο ηλικιακά τμήματα, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργηθεί και τρίτο τμήμα στις μικρότερες ηλικίες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6973826490.