Βαθμολογία

Ξεκίνησε το ειδικό πρόγραμμα ο Κόκε

Μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, αλλά η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη δρομολογήθηκε μετά το τελευταίο του ραντεβού με το Νίκο Αναστόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφή του, με την προϋπόθεση πως ο Ισπανός θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για 15 μέρες και αν δείξει πως βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση να ενσωματωθεί.

Μετά από τέσσερα χρόνια, λοιπόν, ο 32χρονος επιθετικός φόρεσε εκ νέου τα «κίτρινα» και το απόγευμα της Τετάρτης (7/10) βρέθηκε στο Ρύσιο για να ξεκινήσει το ατομικό του πρόγραμμα. Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να ξεπεράσουν τα ζητήματα γραφειοκρατίας σχετικά με την προσθήκη του Γιάννη Σιδεράκη

Ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει μείνει ελεύθερος από την Καλλονή, αλλά οι επιτελείς της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Ευελπιστούν πως μέχρι την Πέμπτη (8/10) θα έχουν διευθετηθεί οι λεπτομέρειες ώστε να υπογράψει ο Σιδεράκης το ιδιωτικό συμφωνητικό, να εκδοθεί το δελτίο του και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Καβάλα.