Βαθμολογία

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 2ο τουρνουά 5Χ5

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 2ο τουρνουά δημοτικών σχολείων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Athletic Hall», την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, παραμονή της ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Διακόσια περίπου παιδιά ηλικίας 6 έως 11 έφτιαξαν τις ομάδες τους και αγωνίστηκαν στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες (Α΄-Β΄, Γ΄-Δ΄, Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού). Μπορεί κάποιοι να ανακηρύχτηκαν νικητές και να ξέσπασαν σε ξέφρενα πανηγύρια, άλλοι να στενοχωρήθηκαν μέχρι δακρύων, αλλά σίγουρα όλοι το απόλαυσαν, παιδιά και γονείς.

Το μήνυμα της διοργάνωσης ένα, όλοι έχουν δικαίωμα στην άθληση, δίχως κανέναν απολύτως διαχωρισμό. Το ποδόσφαιρο ενώνει, δημιουργεί φιλίες, γεννά έντονα συναισθήματα. 

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους σαράντα μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου (ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Δαμασιακού), ενώ παραβρέθηκαν, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους νεαρούς αθλητές τρεις ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας της ΑΕΛ, οι Χάμος, Κουτσιανικούλης και Μασούρας.