Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Σταθάκη ο Παναργειακός

Στο Άργος θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σταύρος Σταθάκης. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, ήρθε σε συμφωνία με τον Παναργειακό, τον οποίο και θα βοηθήσει στη φετινή του πορεία στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής υπό τις οδηγίες του Γιάννη Δουβίκα.

Τη σεζόν 2013-14 ο Σταθάκης είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΚ, πριν πάρει μεταγραφή για την Αγία Νάπα, ενώ παλαιότερα είχε περάσει και από Θράκη, Ξάνθη και Ένωση Νέων Παραλιμνίου (δανεικός). Αναλυτικά η ανακοίνωση των «λύκων»:

«Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο. ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Σταθάκη για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Ο Σταύρος Σταθάκης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Λάρισας. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Επίσης παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αγία Νάπα, ΑΕΚ, Παραλίμνι, Ξάνθη και ΠΑΕ Θράκη.

Είναι 28 χρονών, γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1987, ύψος 1,88 m.Στην φώτο στο κέντρο ο παίκτης, από αριστερα το μέλος της διοίκησης, Νίκος Καπετάνιος και δεξιά ο Αντιπρόεδρος Β’, Γιάννης Κουτάλης».